Det alltmer uppenbara

Det finns debattörer och det finns debattörer. Janne Josefsson har sin helgongloria svävande över sig, ohotad i sin självpåtagna roll som nationens sanningsbringande profet. Han "avslöjar" och "klär av" (o)seriösa företagare, likaledes samvetslösa politiker,  som kastar ut värnlösa och traumatiska människor (oftast invandrare) ut i kylan bara för att de inte har betalat hyran. Tänk vilket hårt samhälle vi lever i, är Josefssons budskap. Reportagen är så vinklade och så slarvigt ihopklippta så åtminstone jag aldrig orkar se ett helt program

En debattör, likadeles författare och journalist som driver sajten Jihad Watch är det lite mer raka rör som gäller. Han har skrivit i de flesta amerikanska tidningar, varit med i många TV-reportage och han är alltid lika intressant att lyssna till. Här är det inga lovikavantar på, han attackerar som en ilsken bandhund och ingen kan vara opåverkad av vad han säger.

Han heter naturligtvis Robert Spencer och det han inte vet om islam och Koranen är inte värt att veta.

Här är ett tal från Stuttgart den 2:a juni som jag snott från Snaphanen där han utgjuter sitt totala förakt mot den oheliga allians mellan muslimer och vänstern som nu verkar pågå i hela världen:


Han klär verkligen inte orden i obegripliga floskler om utanförskap och socioekonomiska betingelser.

"Ni står för hat och förtryck mot alla icke-muslimer, har dödat tusentals i Allahs namn vars största synd är att de är kristna".

Inga ursäkter finns, inga förklaringar eller ursäkter finns för hatet inom islam mot allt som är icke-muslimskt.

När vänstern gör gemensam sak med muslimerna gör man det för att man i grunden hyser samma förakt mot det demokratiska systemet i Väst. Vänstern har alltid varit en totalitär ideologi vars enda mål är att pådyvla världen sin egen version av verkligheten. Man har levt i förvissningen om att den är den enda sanna. Precis som muslimerna

I Sverige har vänsterns sekteristiska idéer rönt stora framgångar. Just nu är det genushysterikerna som gör om samma försök till åsiktsförtryck och kommandon uppifrån den upplysta eliten. Och tentaklerna letar sig in överallt, på våra skolor och dagis, på våra arbetsplatser, på universiteten och frågor som handlar om genussedlar och genussnöröjning.

Alla gör de gemensam sak med islam. Förtryckande och hatiska ideologier trivs bra ihop. Massmördare också. Allt i samklang med det gemensamma hatet mot den fria världen där människor är suveräna i sin självständighet och oberoende av den oförsonliga massan som nu strömmar in på vår kontinent.

Men hur länge till? Vi behöver fler som Robert Spencer som säger till den hatiska massan vad han egentligen anser om den.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn