Vilks hotad av flera

http://politisktinkorrekt.info/2011/01/29/trots-atal-hotar-amatullah-vidare-fler-ger-sig-in-i-leken/#more-75687

Kära, kära Amatullah. Hon bryr sig inte om våra lagar, hon bryr sig inte om vår yttrandrfrihet, hon bryr sig överhuvud taget inte i vårt land.

Vad gör hon här? Ja, förutom att lyfta bidrag förstås. Vad ska hon göra här utklädd som en spökplump?

Och hur skaffar man en karl i det skynket? Inte ens ansiktet visar hon. Karln kan ju inte veta att det är samma kvinna han träffar från gång till gång.

Och alla dessa hot... Hur kommer det sig att hon inte utvisas? Men hon vet att i vårt land är allting tllåtet. D v s om man inte är svensk förstås. Då räcker det att skrika "påskkärring" på gatan efter en skynk- och huckleförsedd kvinna för att DO ska hugga klorna i en. Och därefter sitter man med ett skadestånd på 150.000.

Vilks verkar ta det ganska lugnt ändå. Vad har förresten hänt med rondellhunden? Är den inlåst i kassaskåp hos Säpo? Ska ingen lägga ett bud på den? Den måste vara värd en hel del vid det här laget.

Skulle någon ha sagt för 25 år sedan att Sverige skulle se ut så här idag, skulle man knappast ha trott på det.

Idag lyfts knappt ett ögonbryn. Det är snarare så att det har blivit PK att attackera Vilks.

FN har ju fastslagit att ingen religion ska kränkas. Sverige ska nu bli medlem i FN:s organ i mänskliga rättigheter. Där finns ju redan ett antal diktaturer representerade. Så regeringens representanter lär känna sig som hemma.

Kommentarer

Anonym sa…
Utvisa omedelbart.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn