Vansinnets borg

Bloggaren har sedan en tid tagit del av Merit Wagers blogg och de rapporterna som "miggorna" (Migrationsverkets anställda) ger.


http://meritwager.wordpress.com/

Miggorna beskriver hur de tvingas bevilja PUT på löpande band, rutinmässigt och utan att ID talar om vilka personerna är. Verkets generaldirektör Dan Eliasson, ger förhållningsregler till miggorna att "bevilja så många PUT som möjligt".

Ungefär 5% har verkliga asyllskäl, resten är ekonomiska invandrare som i många fall vill bli livstidsförsörjda av stat och kommuner. De säger de t o m själva!

En del har flera fruar, samtidigt. När en del somalier får PUT genom att gifta sig med någon kvinna i Sverige som redan är svensk medborgare, visar de sig att han har en annan fru i hemlandet (vilket inte ens behöver vara Somalia, man vet att det är automatiskt PUT om man säger att man är därifrån). Då vill han att hon och alla deras barn ska komma in på anknytning. Eftersom månggifte än så länge inte är tillåtet i Sverige (fast Peter Eriksson har öppnat upp för detta!) skiljer han sig från kvinnan i Sverige. Sedan dyker dvs bröder och systrar, mormödrar etc upp med ytterligare kanske 10-12 barn var. Då inga DNA-tester tillåts göras så är det alltför ofta så att barnen inte ens är deras.

Irakier som beviljats PUT för att de "blir dödade i Irak" åker omedelbart hem till Irak efter uppehållstillståndet väl är i land. De hyr ut sin lägenhet i Sverige till ockerhyra plus får alla bidrag tillsända sig från Sverige. Man etablerar företag i hemländerna, bygger hus och skaffar barn efter barn. Då och då kommer man hem till Sverige, tar då in fru och barn så även de kan kvittera ut svenska bidrag och så tillbaka igen.

Man har fler identiteter, får man inte PUT med en identitet, söker man igen med en annan identitet osv.

Snyfthistorier som ekar påhittade på långt håll får miggorna att känna sig som idioter medans man beviljar PUT. "Hellre ett för mycket än ett för litet", säger Eliasson.

De ensamkommande barnen är sällan vilka de säger sig vara. När miggorna ger PUT till 30-åriga "barn" så får dessa bo i kollektiv med en bemanning på 10 personer; en för var och en.
Nu ska dessa "barn" ytterligare stödjas. Nämligen efter det att det "fyllt" 19 ska kommunen fixa sysselsättning och lägenhet till dem. Obs! Det finns inga bostäder till svenska ungdomar som flyttar hemifrån. Och köerna i Stockholm och Uppsala för en bostad ligger på mellan 5-20 år, beroende på område.
Men "barnen" åker på räkmackor hela vägen in.

Det finns exempel på "barn" som uppbär hela arsenalen av stödjande insatser och bidrag, och jobbar! En 20-årig man sökte socialbidrag för 50:e gången när socialsekreteraren upptäckte via skattemyndigheten att killen tjänade 220.000 om året.

Vid avslag på asylansökningar, socialbidrag eller andra bidrag kommer hoten och de hätska orden. En del miggor har blivit hotade till livet flera gånger

Hela denna flyktingindustri sysselsätter hur många människor? Och till vilken kostnad? Bloggaren gissar att det är fråga om tiofaldiga miljarder.
Lars Jansson försökte för 15 år sedan göra en beräkning på hur mycket den samlade industrin verkligen kostade, plus resterande kostnader för samhället i samband med invandringen.
Denna beräkning slutade på 267 miljarder. I jämförelse har hela Försäkringskassans verksamhet och utbetalning av bidrag, 445 miljarder att förfoga över. Det är den största posten i Sveriges budget.

Och kostnaden för invandringen har väl inte minskat precis sedsan dess...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn