Lätt som ett klick

Den lilla eritranska familjen på fem ville ha en dator. Denna betalade man genom ett CSN-lån. Därefter var det dags för bredband och digital-TV. Full installering gjordes eftersom familjen inte förstod installationsmanualen.
Barnen hyrde 575 filmer på drygt 40 dagar genom att knappa in PIN-koden till digital-filmerna och erhöll en räkning på 22.000 kr från Telia. PIN-koden låg i ett oförseglat brev reklambrev enligt familjen. Tydligen förstod man vad där stod i alla fall. Nu gråter man ut i Uppsala Nya Tidning.

Ingen har något arbete utan man lever på bidrag, 89 kr per dag. Hur kan man få ett lån med en sådan dålig betalningsförmåga? Hur kunde man hinna se 575 filmer under så pass kort tid? De och många andra återstår att fråga sig när man läser det här

Men UNT var inte sämre än man tog kontakt med Telia och Simsalabim, nu är skulden avskriven. Tänk vad lätt det kan vara. Telia backar

En svensk familj som gjort så här skulle hamna hos Kronofogden. Men det är klart, dessa är det ju inte synd om. De är ju svenskar.

Detta är ett exempel på ren rasism (äkta sådan) eftersom varken UNT eller Telia tillskriver denna familj samma intelligenskvot som en svensk. Istället är det ett offertänkande, en nedlåtande attityd som präglar detta och många andra exempel på samma sak.
Eftersom dessa individer dels är svarta och dels kommer från Afrika kan dessa inte besitta samma förmåga som vi pursvenskar. Vi är i själva verket överlägsna dessa underutvecklade varelser som väl knappt är mer medvetna än djur.

Eller hur ska man tolka detta? Tyck-synd-om-syndromet räcker inte som förklaring. Istället är det överheten som ser ner på sina undersåtar som är beroende av dem.

Usch!! Det är väl vi andra Telia-kunder som får betala. Och hur många andra offer väntar efter det här på att bli bjudna på full service? De lär stå i kö.

Kommentarer

Anonym sa…
Självklart är det vi andra som får betala; både Telia och UNT är finansierade av dumma skattebetalande svenskar som försörjt utlänningar i flera decennier nu.
Dumme Schwedeb, die dumme schweden...
Ulle
De behandlas som arier helt enkelt, och vi som undermänniskor.

Det är den nya nazismen som har fått spridning inom etablissemanget. En rasism som är riktad mot det egna folket.

Så ser dagens landsförräderi ut!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn