Islamism bara en i mängden (!?)

Idag höll så riksdagen en debatt om våldsbejakande islamism, initierad av Sverigedemokraterna. D v s det var meningen att den skulle handla om den pågående utvecklingen av militant islamism ute i förorterna och hur detta hot ska förhindras och bekämpas.

Men det andra partierna hade via Säpo mobilerat sig genom att föra in även två till extrema grupperingar, nämligen de vänster- och högerextremistiska.
Fast när det gäller vänsterextremsisterna använder man termen "autonoma" och högerextremerna för Vit Makt-rörelsen.

Fast i begreppet "autonom", fristående, ligger ingenting som förklarar att det är vänsterextremism det är frågan om. Vilket man måste berömma de påhittiga myndighetstjänstemän som förmodligen ligger bakom uttrycket för att blidka makteliten. För naturligtvis får så lite skit som möjligt (helst inget alls) kastas på dessa. Som bekant går de ju även under benämningen "anti-rasister" för att kasta ett ljus över dessa som i grunden goda och välmenande.

Att vänsterextremisterna är absolut flest i vårt land råder det dock ingen tvekan om. De stör och förstör demonstrationer, slår ner och sparkar meningsmotståndare sönder och samman. De slog sönder halva Göteborg under EU:s toppmöte 2001.

Vit Makt-rörelsen är de som minst hör talas om sig även om de har förekommit i ett antal misstänkta mord och mordförsök. Därmed inte sagt att de inte kan vara fler än man tror.

Men medan de förra två inriktar sig mot just företrädare för motståndssidan är det ändå islamisterna som skiljer ut sig ur mängden. Deras mål är den civila befolkningen, att döda så många oskyldiga människor som det bara går vid varje tillfälle.

På detta sätt är det islamism och den allmänna islamiseringen av framför allt förortsbefolkningen som är det klart största hotet. Mot oss alla.

För ett par år sedan kom en forskningsrapport från CATS (Centrum för Assymmetriska hot och terrorismstudier) som visade att det pågår en långtgående radikalisering av muslimer i framför allt Rosengård, men även i Göteborg och Stockholm. Tidigare moderata muslimer ömsom övertalas ömsom hotas till att ingå i en allt mer anti-demokratisk islamism. Kvinnor som inte burit hucklen tvingas nu till detta, liksom en stor del av männen tvingas in i källarmoskéernas obskyra verksamhet där hatet predikas mot väst och Sverige. En mastodont hjärntvätt som pågår just nu i vårt land.

Om detta sades ingenting i riksdagens debatt. På svenskt sätt ställde man upp en hotbild som bestod av 200 individer i respektive falang. Det blev sedemera det vanliga floskelrabblandet om hur "vi ska samarbeta med muslimerna" och att Jimmie Åkessons redogörelse av islamismen utbredning i Sverige bara var okunnigt och fördomsfullt.

Naturligtvis består maktelitens extrema beröringsångest vid islams våldsideologi av rädsla. Varken de "autonoma" eller högerextremerna kan säkerligen inte tänka sig att spränga en ambassad eller varför inte Rikdsdagshuset i luften om något inte passar dem. Det kan däremot islamisterna.

Islamisternas våld angriper själva verket demokratin på ett helt annat sätt genom att kallblodigt mörda så många människor det bara är möjligt i en attack. De gör detta för att demonstrera makt. Och denna makt ska användas till att tvinga det demokratiska samhället på fall.

Även om demokratin Sverige idag inte är mycket att hurra för så är den åtminstonde värd att försvara i sin försvagade roll.
Men med riksdagens bagatelliserande av de största hoten lägger vi oss platta på rygg och låter och våldtas. Ingen egentlig revolution kommer att behövas, det behövs bara de små stegens tyranni. Rädslan lägger sig som en stor säck över etablissemanget

Rädslan ger upphov till förträngning vilket är psykets sätt att hantera det hela på. Men i förträngningens spår pågår förstörelsen av det sunda medvetandet.
Rädsla borde egentligen ge upphov till mobilisering och sunt försvar för våra gemensamma värderingar och vår kultur.

Men det är ju svårt i ett land som saknar gemensamhet och egen kultur. Enligt makteliten.

Kommentarer

http://denosynligajournalisten.blogspot.com/ sa…
Nu har SD fått sin debatt som inte blev någon debatt och då anser makteliten att de ska nöja sig med det samtidigt som islamiseringen fortskrider.
Anonym sa…
Parlamentarismen måste bort; bakom denna fasad kan makteliten vanstyra och maktmissbruka.
Inte värd att försvara; dags att avskaffa.
Ulle
Nej Maj, islamisterna ser ingalunda vanligt folk som oskyldiga. Tvärtom är de (vi) högeligen skyldiga. Skyldiga till att inte vara muslimer. Vi är livs levande och kringvandrande blasfemier. Därför ska vi bort.

Detta vill inte riksdagsmännen inse, fatta eller ta till sig, att det finns rörelser som är så i grunden onda. Därför måste de hela tiden relativisera detta. Tyvärr är det pinsamt å deras vägnar att höra deras slingerbultar-

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn