Demokrati i fritt fall

Det finns vissa media-ord som man älskar att kräka ur sig för att skapa frid o fröjd och hej o hå - allt är som alltid i kungariket Sverige.

Man älskar att sitta och hata Hitler (visst hänger man sig lite lustfyllt åt andra världskriget, Hitler och Förintelsen?) och alla dess hantlangare och arvtagare. Nu är det ju drottning Silvias hela historia som maskas upp i ljuset. De formligen dreglar kåta som bävrar över allt som har med Hitler att göra. Egentligen tror jag mediafolket beundrar Hitler. Han kunde vad de själva inte kan; slå i folk vilka galenskaper som helst.

Media slutar heller aldrig att frottera sig och briljera med termen 'demokrati'. För det är ju bara vi i Sverige som vet vad demokrati är.(?) Som gudasända ärkeänglar åker vi ner till de lägre stående för att agera valobservatörer.
Och vadå? I valet i september var det vi som behövde valövervakare. Lustigt nog försvann valsedlar på löpande band, folk som röstade fick ovälkommet besök bakom de gröna skynkena av svartskäggiga unga män (= demokratikämpar?) och vissa partiledare fick ett helt polisuppbåd uppställt för att hålla tillbaka en vrålande mobb.

Men i maktelitens ögon är det just detta som är demokrati. När något inte passar mobben och hela den kulturmarxistiska maffian, då ska detta bekämpas till utrotning.

Svensk demokrati är enfrågedemokrati. När konsensus råder, då råder det demokrati. När folkviljan inte ställer upp på maktelitens konsenus, då blir motåtgärderna att sjukdomsförklara de icke-troende. Eller ska vi säga "de otrogna"?

Inom islam, den mest fascistiska ideologi som världen av idag känner till, är du en otrogen hund om du inte ingår under Allahs bombturban. Bekänner du dig som jude har du skrivit under din dödsdom. Konverterar du från islam till någon annan religion är du dödsdömd. Islam är Förintelsens arvedel i världen av idag.

Läget i "demokratin" Sverige är nästan lika illa. Du är socialt dödsdömd om du har fel åsikter i de rättänkandes ögon. Du blir av med vänner, fryses ute, blir av med jobb, hamnar i register som kan användas emot dig när du söker t ex ny lägenhet. Eller också blir du misshandlad, kanske t o m hemma om du råkar öppna för fel person. Dessutom kan du bli dömd för att du har sagt fel ord i fel sammanhang och tvärtom. Det är makteliten som bestämmer när något är rätt och fel.

I Sverige går socialister och feminister fascismens ärenden. De upprättar tillsammans en futuristisk mardröm där varje steg måste mätas och vägas mot maktelitens rättrådiga "demokrati" som består av 10 politiskt korrekta bud.

Där de sitter, högst upp på dynghögen av gammalt avfall och utskiten skåpmat, känner de inte ens stanken längre. Man hör inte längre folkets skrik, man ser inte bränderna, våldtäkterna och morden. Man ser inte längre hur ett land håller på att dö.

Minst 50 skolor bränns ner varje år. Minst 50 våldtäkter per dag (många inom hemmets väggar), hundratals misshandlar varje kväll. Det nya Sverige. På väg i fritt fall.

En grundlag som klubbades igenom utan någon som helst föregående debatt. En grundlag som fick till följd att Sverige inte längre är en egen suverän stat. En grundlag som ingen svensk hade någon som helst insyn i förrän det var för sent.

Svensk demokrati består i att kunna de rätta dansstegen så man inte riskerar att trampa på någons tår, förlåt makelitens tår. För i sådana fall hugger de dig direkt. Du får ditt ansikte upphängt på löpsedlarna, i veckor kommer man att skriva om dig och dina fruktansvärda och bestialiska övergrepp du har begått mot demokratin.

Du och dina otrogna hundar rastas inte. Tillsammans får ni sitta i era burar, döda för världen. På så sätt tror man inte att någon hör de otrogna hundarnas ylanden i natten.

Fast vi hör.

Kommentarer

Crille sa…
Nej, det är inte 50 skolor som bränns ned per år, utan 500! Apropå fascism, så borde du läsa Lena Holves blogg. Hon har i en serie bloggposter rett ut fascismens framväxt och dragit paralleller till dagens Sverige. Mycket intressant! Den heter Rädda Sverige.

Annars oerhört bra skrivet, Maj! Sverige är inte någon demokrati längre. Det är en totalitär stat.
Osagt sa…
Åh fan, jag hade läst 50 st. Tyckte det verkade lite. Det är ju nästan dagligen man kan läsa att en skola har brunnit.
Men aktningen för kunskapsinhämtning verkar ju inte vara så stor bland våra blivande vårdpersonal, ingenjörer och vetenskapsmän. Jag antar att det är någon sorts socio-ekonomisk faktor som ligger bakom ; )
Johan sa…
Ni kanske har rätt båda två.

Det brinner i 500 skolor varje år - men alla brinner inte ner, eftersom man hinner ingripa.

Det verkar inte otroligt att åtminstone 50 skolor helt brinner ner.
Osagt sa…
Jag tror detsamma. Det kan bara inte vara möjligt att 500 skolor skulle brinna ner till grunden varje år. Däremot brinner det säkert i 500 skolor varje år. Mina egna elever brukar berätta om hur det brinner ofta på toaletter och bland sopor på skolan.
Hur som helst är detta fasansfullt och visar hur Sverige bevisligen befinner sig i ett krigstillstånd.

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK