Det rasistiska Danmark - och så Sverige

Danmark inför nu nya, hårdare lagar för anhöriginvandring och fakade äktenskap. Ska man återförena sig med sin äkta hälft får man punga ut med 150.000 kr i något som man kallar för depositionsavgift. Pengar som man alltså får tillbaka om allt visar sig vara äkta vara.

Sedan ställs höga krav på äktenskapsflyktingar. Man måste vara 24 år, besitta goda västerländska språkkunskaper och införstådd om värderingarna. Dessutom ska man ha en god utbildning och ha en gedigen arbetslivserfarenhet. Och, det här gäller utomeuropeiska flyktingar, d v s de som inte är kända för sina färdigheter i ovanstående.

Danska politiker är tydligen trötta på bidragsslukande invandring som inte tillför landet någonting.
Statsminister Rasmussen säger rakt ut att han med de nya reglerna vill säkerställa att Danmark bara tar emot invandrare/flyktingar som tillför något av godo.

Ja, det i Sverige så avskydda Dansk Folkeparti, dirigerar dansk invandringspolitik alltmer till rak rhytm'n blues. Och Sverige förfasar sig. Förutom Sverigedemokraterna då, som lyssnar och lär.

Fast Danmark har delvis lånat sin politik från andra sidan Atlanten, nämligen Canada. Landet har en av världens högsta invandringssiffror, men till skillnad mot det alltmer sjunkande Europa, så har man delvis lyckats med ett mångkulturellt samhälle.

Fast Canada ställer alltså också krav på invandrare av samma typ som Danmark. Ett visum krävs för uppehållstillstånd, precis som i USA.
Till skillnad mot Sveriges totala brist på all kontroll, så följer Canada Genevekonvetionen för flyktinginvandring. Dessutom är Canada noga med kontrollen av de ansökningar man får in. Främst tar man emot utbildade arbetare från t ex Kina och Indien. Kraven på att försörja sig själv redan på ett tidigt stadium är högt ställda. Flyktingarna måste själva stå för försörjningen av sina anhöriga.

Danmark har i själva verket kopierat det kanadensiska exemplet. I Sverige kallas det naturligtvis för hårdfört, omänskligt och främlingsfientligt.

Bloggaren förstår mindre än någonsin den svenska vansinneshållningen i invandringsfrågan.
Till skillnad mot Canada som främst tar emot asiater, kända för arbetsvilja och hederlighet, består invandringen till Sverige av lågutbildade, rent av analfabeter utan någon som helst erfarenhet av ett modernt, tekniskt och demokratiskt samhälle. Företrädesvis kommer man från Mellanöstern, Somalia och Nordafrika.
Det är klart det blir problem.

Jag är ledig idag och kunde höra Studio 1 på eftermiddagen. Erik Ullenhag, som nu har avancerat (?) till integrationsminister (Sabuni var väl inte tillräckligt slimmad), introducerade de senaste planerna för integration av nyanlända till Sverige. Jobbförbudet under asylprövningen ska tydligen slopas, lite oklart där. Alla ska tilldelas en etableringslots som ska slussa den nyanlända genom en snitslad bana till det hägrande jobbet (?) eller utbildningen. Svenskundervisningen ska förbättras och utökas, bonuspeng ska betalas ut om man är "duktig"!

Suck, inget av detta kommer att förändra någonting om man inte tar tag i det verkliga problemet: Att 95% av de som kommer till Sverige inte är flyktingar enligt Genevekonventionen (eller någon annan konvention heller). De är ekonomiska flyktingar. "Ropen över världen skallar, pengar åt alla". Ungefär så har man en känsla av att ryktet om den svenska rikedomen sprids. En rikedom som svensk godhet helt sonika bara strör runt till alla gapande fågelnäbbar.

Bloggaren var ute på shoppingrunda idag. Juldekorationerna höll på att sättas upp mellan grå husväggar.
Jag kom på mig själv att kolla runt vilka de egentligen är som är ute, till synes lediga så här på blanka dan, på stan. Drar omkring på caféer och butiker, står och snackar i mindre eller större grupper.
Inte oväntat är många pensionärer, en del uppenbart förtidspensionärer. Sedan är det ungdomar; för stora för att gå i skolan, men tydligen för små för att jobba. De far runt med kassar och mobiltelefoner i högsta hugg.
Resten är den kanske största gruppen: Sveriges framtid; mångkulturen. Unga som gamla, kvinnor som män. En del av de sjokklädda uppenbarligen somaliska tjejerna, kan inte vara mer än 15-16 år och de är redan tjocka och oformliga och skjuter en barnvagn framför sig.

Uppenbarligen är detta vad vi har att vänta ännu mer av om ingenting ändras i maktelitens totalt verklighetsfrämmande tänkande. Arma Sverige.

Kommentarer

Anonym sa…
Väl talat! Har också konstaterat detta med folket på stan.
Pendeltågen i Stockholm är otroligt tydligt vita på morgnarna och svarta resten av dagen...
Avskaffa välfärdsstaten och politikerskrået nu!
Ulle

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn