Nu skjuts det i Malmö - igen

Tindrande journalistögon och upprymda dito öron jublar just nu över att de kan rapportera om en eventuellt ny laserman.
För det skjuts invandrare i Malmö, 50 skjutningar de senaste året. Till synes oskyldiga offer som bara har råkat vara på fel plats vid fel tid.

Att invandrare skjuts i Malmö är väl i och för sig ingenting som är ovanligt på något sätt. Fast då brukar det kallas för "gänguppgörelser" och då underförstått att det är andra invandrare som håller i vapnen.

Nu tror man alltså att det är en svensk som skjuter och då tar de hus i helvete. Långa OBS-program, otaliga nyhetsinslag och tillbakablickar på Lasermanstiden. Är det bara bloggaren som tycker att det liknar rena brakfesten? Man är så upphetsad att man knappt kan prata och frågar hela tiden polisen: "Är det en ny laserman, är det en ny laserman?"

Journalistkåren verkar ha väntat och längtat efter det här. Att det dyker upp bara en månad efter SD:s inträde i riksdagen är intressant och man undrar i sitt stilla sinne hur media ska vinkla detta på för dem "rätt sätt".

Annars är det väl ingen stor nyhet att det skjuts, misshandlas, mördas och våldtas i just Malmö. För det mesta är det invandrare som ger sig på andra invandrare men ofta är det svenskar (framför allt tjejer) som är offer för den allt grövre brottsligheten. Men detta skapar ju knappast några rubriker. Det hör till vardagsmaten att sådant händer i just Malmö.

Malmö liknar mest en nerskjutet skepp (det var ett båtvarv där på den gamla goda tiden men det försvann på 80-talet) och ingen ljusning synes än. Malmö är hett nyhetsstoff i framför allt USA där man brukar visa staden som ett avskräckande exempel på hur det går när bidragslinjen och tyck-synd-omsyndromet får härja fritt. Jämför man med USA:s invandrare så framstår dessa som mönsterexempel på hur man bäst kommer in i samhället. Och det utan hjälp från ett ansiktslöst system som har en rent fachistisk människosyn; att individen inte tillskrivs en egen förmåga utan måste styras och därmed kontrolleras.
Socialfachism brukar jag kalla det. Vi ser effekterna av det nu. Alla dessa år av kravlöshet och daddande med människor som är fullt kapabla att ta hand om sig själva.

Malmö och även Landskrona är socialfachismens största offer, men många ligger på väntelistan t ex Södertälje, Göteborg och Örebro.
Stockhom, som är maktens boning, kommer att lämnas fredat så länge det går. Däremot är ju vissa förorter redan utom allt hopp.

Att medvetet göra ett socialfachistiskt land som Sverige till mångkulturellt, kommer att gå till historien som ett stort brott mot mänskligheten.

Kommentarer

janstefans sa…
Joo, man riktigt hör hur de flåsar, tappar andan i samma andetag. Man läser mellan raderna att det är Sverigedemokraterna fel. Vi vet också att de är så upphetsade att skulle det vara en svensk som till råga på allt röstat "fel", SD, så hamnar de i en aldrig sinande orgasm.

Man vet att det är det de hoppas på.

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK