Nu ropas det på fler poliser!

Jag läste lite på bloggen Röda Lidköping som skjutningarna i Malmö. Man skyller där på det "rasistiska klimatet" i Sverige och att sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen.
Ja det gäller att göra det enkelt för sig. Jag menar: Har de inget annat att komma med? En enorm idéfattigdom präglar vänstern av idag. De är det mest reaktionära vi har i vårt land med sitt tillbakablickande på det ljuva 70-talet, drömmarna om Cuba och Kina innan det blev "schizigt" och söndertuggade gamla teser som de inte själva längre tror på.

Bloggaren hörde också ett radioinslag igår där en polis försökte förklara vad poliserna gör just nu för att ringa in personen/personerna som skjuter, som det ser ut, oskyldiga invandrare.
Men han blev hela tiden avbruten av en Jalla-typ som skrek sig hes efter fler poliser till det krigshärjade Malmö.
Så vad polisen egentligen gör fick man liksom inte reda på.

Men idag i Svd finns att läsa att polisen faktiskt har spår och teorier om de många skjutningarna. En del av attackerna har gjorts med samma vapen (hur många sade man inte) och har utförts av samma gärningsman/män. Men en stor del av de många skjutningarna står de kriminella gängen för. Eftersom dessa hör till vardagen i Malmö berörs inte detta vidare. Men efter vad man uppger, är det 15 skjutningar som är "oförklarliga".

Det är intressant med ordvalen. Att kriminella gäng skjuter i stort sett flera gånger i veckan är alltså "förklarligt". Nära det 'förklarliga' står det 'förståeliga'.
Och så fungerar det ju här i Sverige. Att gäng (speciellt invandrargäng) har uppgörelser med skjutvapen är så förklarligt att det t o m är förståeligt. Det är samhället som skapar frustration hos dessa ynglingar, att de vill avreagera sig får man förstå.

Att ta brottslingarna i försvar och börja "vårda" dessa samtidigt som man totalt struntade i brottsoffren, är också en produkt av 70-talsvansinnet. Eftersom alla oegentligheter, problem, sjukdomar, osämja kunde skyllas på samhället så gjorde man det. "It was so easy then".
Från att Birger mobbade Ella i skolan till att Göran Greider blev fet, var samhällets fel. Och om samhället var så fel så återstod bara en lösning: Att avskaffa det kapitalistiska systemet.

Samma tankegångar går igen idag, även om den liberala kriminalvården är på utgång p g a den kraftigt ökande brottsligheten.
Men idag har några tillägg införts: Det beror på rasismen i samhället att så många brott begås. Invandrarna är så förtryckta, så diskriminerade, så hatade att inget annat återstår än att begå brott.
Och det kapitalistiska systemet är fortfarande en bidragande orsak. Eftersom det av någon outgrundlig anledning existerar en uppfattning om att vi svenskar är så rika, så blir allt vi äger en källa till frustration för de som äger mindre.

Avundsjuka brukade det kallas förr i världen när himlen var blå. Och avundsjuka är absolut ingen anledning till att begå brott. Sök vård!

Men så länge snedvridenheten, skygglapparna och socialistglasögonen är på lär det inte bli någon förbättring av det rådande läget. Tvärtom, när vi nu är rasister allihop också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK