Flyttat ifrån multikulturen

Bloggaren har varit strängt upptagen med en flytt den senaste veckan. Knappt har man jetlaggat klart förrän det är dags att ta till krafterna igen. Nu går man på adrenalin.
Men jag har alltså lämnat mångkulturen. Här finns väl ett och annat tillskott av berikning, men ingenting jämfört med det andra stället.
Det senaste tillskottet ddär borta var något alldeles extra. Chilenare och araber i helig allians, med fest varje kväll, huset fullt, och musiken skrålandes dygnet runt. Polisen fick nöjet att komma på besök och numer patrullerar Securitas området.

Men vad gör man inte för jämlikheten? Alla måste få del av den mångkulturella verkligheten annars är det orättvist. Tänk om vi skulle låta områden gå miste om detta naturfenomen, det vore ju synd och skam. Prisfall, vaddå? Ghettofiering, vaddå? Det är bara sådant man får räkna med och absolut inte yttra sig något om, det vore ju rasistiskt.

Svenskarna har aldrig varit så positiva till invandrare som nu, sägs det i en nyligen gjord undersökning. Folk förvandlas till första klassens lögnare i denna heta potatisgryta. Löjligt att ens fråga.

Nu ska bloggaren börja plocka bland allt flyttgods. Köket först, sedan går allting annat med en viss automatik.

Kommentarer

Enligt en kommentator på min blogg är Sverige mer segregerat än Sydafrika. Det är därför svenskarna kan hålla masken eller tycka att det är rart och trevligt med berikningen.

Har själv just bloggat om denna enklavisering där de värsta mångkulturförespråkarna bor långt ifrån den värld de beskriver som så önskvärd.

http://aktualia.wordpress.com/2010/07/26/mangkulturellt-hyckleri/

Där finns en lång lista över hycklare och deras hemadresser i de vita enklaverna.
Anonym sa…
Bloggaren har härmed tydligt beskrivit min verklighet och tillvägagångssätt för att rädda familjen från att bli till en objekt inom mångkulturella experimentet. Känner mig själv som en flykting, ständigt tvingad till att leva på flyttlassens topp.

Därför önskar jag minst ett flyktinganläggning in i varje prominent kommun, varje rikemanskvarter, så att sanningen av denna idiotin skulle nå även de bättre beställda - ska Sverige berikas, då skall bestämmande och moralister bli berikade som alla vi andra, helst ännu mer och ännu värre... Annars blir det inget slut på den utopistiska misären.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn