Rödgrön majoritet

Idag visar en opinionsundersökning att socialistblocket har en ledning med 8 procentenheter. Och detta efter att socialisterna gläntat lite på dörren till sin kommande skattechock!
Återigen ställer jag mig frågan; hur fungerar det svenska folket? Är löftena om mer pengar till kommunerna anledningen? Förstår man inte att detta kostar i form av skattehöjningar. Ok, vi får några fler pappersvändare i form av 50 nya myndigheter, kommunerna kommer att ta emot fler och fler invandrare, särskilt då "ensamkommande flyktingbarn" med skägg. Amnesti för alla illegala (förlåt, papperslösa).

Och landsbygden kommer att dö i allt snabbare takt när man inte längre har råd att köra bil, buss och lastbil. Företagen kommer att gå på knäna av nya skatter och regleringar och lägger antingen ner eller flyr utomlands.
Fler och högre bidrag med fler som tar dem, färre som betalar, pensionärer som grymtar förnöjt nu när skatterna höjs för alla (även för pensionärerna själva!).

Barn som istället för 10 timmar på dagis får stanna i 14 timmar. De arbetande måste nu ha skattefinansierad barnvakt när de ska ta ledigt.
Kommunala föräldrakurser permanentas och blir rikstäckande. Utökad socialtjänst, fler "förstående" hum-hummare som ska socialisera ett allt större antal ungdomsbrottslingar istället för att ge dem fängelse.

För övrigt, ungdomar får nu gå kurser i hur synd om dem och hur man hanterar den grymma och rasistiska vuxenvärlden.
Ett nytt departement med 100 myndigheter och x antal kommunala dito för kampen mot Rasismen. Förslag till namn: "Mångkulturdepartementet".

Den psykiska ohälsan kommer att nå nya skriande nivåer. Men si då finns inga pengar. Kommuner och landsting måste ju ha pengar till alla kristeam som ska ta hand om misshandlade lärare, socialfolk som får sina kontor nerbrända, mördade och våldtagnas vårdgivare (alltså inte anhöriga!) nya Anna Odells som skojar lite med systemet och alla invandrare som är så grymt behandlade av svenska myndigheter och rasister.

Håhåjaja, vilket paradis vi bjuder vårt folk till. Huxleys "Du sköna nya värld" bleknar vid jämförelse.

Men det är ju så här svensken vill ha det. Tydligen.

Kommentarer

Thomas sa…
vilken mardröm... Folk måste vakna snart. Bra Maj!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn